Arnhem

Howie the Harp™ Arnhem is opgericht in 2014 in nauwe samenwerking met RIBW Arnhem & Veluwe Vallei. Het team bestaat uit een hoofddocent, twee ervaringsdeskundige coaches en een coördinator. 

Over RIBW Arnhem & Veluwe Vallei

RIBW Arnhem & Veluwe Vallei is een regionale instelling die mensen met een psychiatrische achtergrond of ernstige psychosociale problemen begeleidt bij het wonen, werken en leven. Vanuit beschermde woonvormen of bij mensen thuis begeleiden zij op alle levensgebieden. De aanpak is gericht op het versterken van de zelfredzaamheid en eigen regie van cliënten, zodat we meer mee kunnen doen in de maatschappij.

Bekijk hier de website van RIBW Arnhem en Veluwe Vallei

Opleidingsaanbod

Adres en bereikbaarheid

Howie the Harp™ Arnhem is gevestigd in de Weerd in Arnhem. Dit is een ontmoetingsplek die mensen inspireert om hun talent in te zetten voor de samenleving en om hier actief aan mee te doen. De Weerd huisvest onder andere een lunchcafé, vergaderzalen en gratis werkplekken. Ook zijn er meerdere organisaties gevestigd.

Howie the Harp™ Arnhem
Weerdjesstraat 168
6811-JH Arnhem
t: 026 442 42 36

Stuur een e-mail
Bekijk de kaart

Kom je met de auto? In de buurt is er alleen betaalde parkeergelegenheid. De locatie is ook zeer goed bereikbaar met het OV. Vanaf Arnhem Centraal Station is het slechts 5 minuten lopen. 

Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid