Foto7

Nieuws

Nazomerevent op 6 september bij Howie the Harp in Rotterdam

Nazomerevent bij Howie the Harp Rotterdam Ben jij of ken jij iemand met belangstelling in een opleiding tot ervaringsdeskundige en wil je graag meer weten? Dan nodigen wij jou van harte uit voor het Howie the Harp Nazomerevent op vrijdag 6 september. Van 13.00 tot 16.00 uur hebben wij een mooi programma vol met informatie, inspiratie, muziek en lekkere hapjes. Zo zullen onze eigen studenten meer vertellen over hun ervaringen voor, tijdens en na de opleiding en presenteren enkele van hen hun eigen herstelverhaal. Ook is er ruimschoots de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Kom je ook of weet je iemand voor dit interessant is ? Aanmelden kan door een mail te sturen naar howietheharp@pameijer.nl Geef ook even aan met hoeveel personen je komt, want er zit een maximum aan het aantal deelnemers.

Dan nodigen wij jou van harte uit voor het Howie the Harp Nazomerevent op vrijdag 6 september. Van 13.00 tot 16.00 uur hebben wij een mooi programma vol met informatie, inspiratie, muziek en lekkere hapjes. Zo zullen onze eigen studenten meer vertellen over hun ervaringen voor, tijdens en na de opleiding en presenteren enkele van hen hun eigen herstelverhaal.

Ook is er ruimschoots de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Kom je ook of weet je iemand voor dit interessant is ? Aanmelden kan door een mail te sturen naar howietheharp@pameijer.nl Geef ook even aan met hoeveel personen je komt, want er zit een maximum aan het aantal deelnemers.