Arnhem

Locatie Arnhem is in nauwe samenwerking met RIBW Arnhem & Veluwe Vallei tot stand gekomen.

RIBW Arnhem & Veluwe Vallei is een regionale instelling die mensen met een psychiatrische achtergrond of ernstige psychosociale problemen begeleidt bij het wonen, werken en leven. Vanuit beschermende woonvormen of bij mensen thuis begeleiden we op alle levensgebieden. Onze aanpak is gericht op het versterken van de zelfredzaamheid en eigen regie van cliënten, zodat ze weer kunnen meedoen in de maatschappij. We werken vanuit meerdere wijken in Arnhem en omliggende gemeenten en zijn daarom altijd in de buurt. Bij de RIBW AVV werken circa 650 medewerkers die zich vanuit 14 regio's inzetten voor ruim 2300 cliënten.

Howie the Harp in Arnhem

Sinds mei 2014 is het mogelijk om de opleiding ook in Arnhem te volgen. 

Het team Howie the Harp Arnhem bestaat uit een hoofdocent, twee ervaringsdeskundige coaches en een coördinator. Voor vragen over de opleiding in Arnhem kun je mailen naar Cécile Malingré : c.malingre@ribwavv.nl

Cursuslocatie 

Howie the Harp is gevestigd in het Arnhemse In de Weerd, een ontmoetingsplek die mensen inspireert om hun talent in te zetten voor en actief mee te doen aan de samenleving. In de Weerd huisvest onder andere een lunchcafé, vergaderzalen en gratis werkplekken. Ook zijn er meerdere organisaties gevestigd. 

In de Weerd, Weerdjesstraat 168, 6811 JH Arnhem. Voor openingstijden en route bekijk de website.

  Fotograaf Ivo Hutten
, ,