Amsterdam

Howie the Harp™ Amsterdam is opgericht in 2018 in nauwe samenwerking met HVO-Querido. Het team bestaat uit een hoofddocent, twee ervaringsdeskundige coaches en een coördinator.

Over HVO-Querido

HVO-Querido ondersteunt, begeleidt en biedt zorg aan kwetsbare burgers die het bijvoorbeeld moeilijk vinden om zelfstandig te wonen, dak- of thuisloos zijn en/of problemen hebben met hun gezin of partner. Dit met als doel dat zij weer kunnen deelnemen aan de maatschappij. HVO-Querido gaat daarbij uit van wat iemand kan in plaats van wat iemand niet kan. HVO-Querido  biedt opvang, woonbegeleiding en dagbesteding.

Bekijk hier de website van HVO-Querido

Opleidingsaanbod

Bij Howie the Harp™ Amsterdam kan je zowel de reguliere opleiding volgen als de opleiding voor medewerkers. Beide opleidingen worden eens per jaar geboden.

Adres en bereikbaarheid

Howie the Harp™ Amsterdam is gevestigd in een voormalig kerkgebouw waar ook een woonlocatie van HVO-Querido gevestigd is.
De ingang van de opleiding is de tuinpoort aan de zijkant van het gebouw (Sam van Houtenstraat).

Howie the Harp™ Amsterdam
Aalbersestraat 244
1067-GM Amsterdam
t: 06 294 14 799

Stuur een e-mail
Bekijk de kaart

Nieuws

Howie the Harp™ Amsterdam

Aline

03/2020

Even voorstellen... coördinator Howie the Harp Amsterdam

Aline Kramer (54) , sinds 1 oktober aan de slag als coördinator van Howie the Harp, de opleiding tot ervaringsdeskundigen, die HVO-Querido sinds 2018 in Amsterdam onder haar vleugels heeft.

Lees meer