Wendy Buis Howietheharp

Nieuws

Coördinator Howie the Harp Amsterdam stelt zich voor

Wie ben ik? Wendy Buis, 39 jaar en ik werk sinds 1 september als opleidingscoördinator bij Howie the Harp op de Aalbersestraat in Amsterdam. Ik woon in Uitgeest samen met mijn vriend en onze vele huisdieren zoals: katten, kippen, gecko's en kikkertjes. Naast de huisdieren vind ik het leuk om te sporten, (indoor bootcamp, kickboksen) mountainbiken, reizen en een lekker hapje te gaan eten.

Na mijn studie ben ik gaan werken in de verzekeringen, waar ik veel klantcontact had, in teams heb gewerkt en targets heb behaald. Na ruim 12 jaar heb ik bewust, ook door het volgen van de mooie 16- daagse NLP Practitioner opleiding, besloten om iets heel anders te gaan doen en verzekeringsland vaarwel te zeggen!


Ik ben toen gestart in de opleidingswereld en heb verschillende adviezen gegeven over de onderwerpen: Lean / Lean Six Sigma, BHV, Privacy en de Industrie opleidingen. Dit werk paste mij al stukken beter voor mijn gevoel maar toch miste er iets voor mij….
Een goede en gezonde werksfeer, respect en een doel waar ik helemaal achter kan staan waardoor ik trots kan zijn op waar ik werk en wat ik doe. Toen de vacature bij Howie the Harp in mijn vizier kwam wist ik het! Meteen ben ik er voor gegaan en ben nu al erg blij met mijn keuze.

Waarom?
Wij werken in een fijn klein team waar ik al snel merkte dat respect, gelijkwaardigheid, er samen voor gaan en plezier standaard is. En waar het voorheen een dagelijkse opdracht was: Geef je collega eens een oprecht compliment, is dat hier "normaal". Het gebeurt en gaat hier namelijk vanzelf, hoe fijn is dat! En dan komen we tot slot bij het doel waar ik naar zocht en dat is gevonden: Wat Howie the Harp doet en betekend voor de mensen om ons heen is echt prachtig! Trots kan ik nu vertellen waar ik werk en wat ik doe: Werken in het mooie team van Howie the Harp!