Logo Dag Van De Ed

Nieuws

Dag van de Ervaringsdeskundige 2024

Op 4 november 2024 vindt de 7e editie van de Dag van de Ervaringsdeskundige plaats. Dit keer bij de Hogeschool in Utrecht. Een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en samen te werken aan de toekomst van onze beroepsgroep. Howie the Harp zal ook aanwezig zijn met informatie.

Deelname aan De Dag van de Ervaringsdeskundige levert 4 accreditatiepunten op voor de registers: Ervaringsdeskundigen, Cliëntondersteuners, GGZ-agogen, Maatschappelijk werk, Sociaal agogen en Sociaal werkers. Dit geldt voor die beroepen die ingeschreven staan in de desbetreffende beroepsregisters. Ben je als ervaringsdeskundige ingeschreven in het beroepsregister, dan kan je hiervoor accreditatiepunten krijgen.

Tot 18 oktober kunnen alleen leden van de Vereniging van Ervaringsdeskundigen zich aanmelden. Een ticket kost € 5,- exclusief servicetoeslag.
Na 18 oktober kunnen ook niet-leden zich aanmelden. Tickets kosten na 18 oktober € 15,- per ticket exclusief servicetoeslag.

Aanmelden en meer informatie over de Dag van de Ervaringsdeskundige en Vereniging van Ervaringsdeskundigen lees je op hun websites.