Canva Adam Voorstellen Website

Nieuws

Ontmoet de nieuwe gezichten in Amsterdam

In mei startte een nieuwe klas èn 3 nieuwe teamleden. Stella, Robert en Miranda stellen zich voor.

Miranda van de Vlierd
Wie ben ik? Ik ben Miranda, 40 jaar en woon sinds vorig jaar juli in Amsterdam. Ik heb zelf een dochter van 20 jaar en mijn vriend met wie ik een lat relatie heb, heeft twee kinderen. (13 en 15 jaar) Ik woon in Oud-west en Het Vondelpark is mijn achtertuin. Niet letterlijk, wel bijna. Ik moest wennen aan de hoeveelheid mensen en hectiek in deze prachtige stad maar inmiddels kan ik zeggen: 'ik ben verliefd op Amsterdam en voel ik mij hier thuis." En gelukkig maar, want met al mijn creativiteit, ondernemersgeest, ruimdenkend brein, nieuwsgierigheid naar de mens en de wereld, het willen spelen met het leven en het ontdekken van het leven dus mijn leven, ben ik hier echt op mijn plekje. 

Ik leef spiritueel en hecht hier grote waarde aan. Thuis kom ik graag tot rust bij mijn altaar waar ik mediteer, visualiseer, manifesteer, mezelf motiveer en inspireer maar waar ik ook graag een dansje doe of ik ga zingen met de klanken die op dat moment uit mij willen komen. Ceremonies, rituelen, sister circles, spirituele reizen, leven met de maan en mijn cyclus, doe ik allemaal heel graag. Ik groei en bloei hiervan, het zorgt voor stabiliteit en het helpt mij om dichter bij mezelf te blijven
Hierin wil ik mij de komende periode nog verder professioneel en persoonlijk in ontwikkelen om vervolgens zelf herstel ondersteunde zorg aan te bieden op energetische wijze. Op een stukje land waar mijn vriend en ik allebei onze eigen Tiny house hebben staan, waar we zo veel mogelijk zelfvoorzienend zijn, waar kleinkinderen spelen op het erf en waar verderop een grote Yurt staat waarin ik HOZ aanbiedt en nog meer mooie dingen ga organiseren en begeleiden. 
Met de mensen om mij heen en ieder die ik nog ga ontmoeten, verbind ik mij graag in vrijheid.
Waarom werken bij Howie the Harp? Ik heb vorig jaar zelf de opleiding gedaan en ik ben afgelopen April afgestudeerd. Deze opleiding heeft ontzettend veel voor mij betekend en ik heb mijn hart 'verloren' aan Howie the Harp. Voor mij werd gaande weg het opleidingsjaar steeds duidelijker wat ik wel wilde en wat niet. Wat ik wel wil past voor mij in de rol als coach/trainer van Howie the Harp. 17 mei ben ik gestart en ik ben ontzettend blij dat ik mag meelopen en mag werken in het fantastische team in Amsterdam!

Stella Kamper
Ik ben Stella Kamper, 48 jaar en werk sinds 15 mei jl. als coach bij Howie the Harp. Ik woon op steenworp afstand bij Howie met mijn 2 zoons van 21 en 10 en onze 2 katten. Ik ben geboren in Colombia en opgegroeid in Haarlem. Ik hou enorm van Zumba, Yoga, Pilates, uitgaan met vrienden en ook niks doen kan ik heel goed. 
In een grijs verleden heb ik de Pabo afgerond en Orthopedagogiek gestudeerd. In de afgelopen jaren heb ik heel veel verschillende banen gehad oa jeugdhulpverlener, office manager, klachtbemiddelaar en coach. Mijn ervaringsdeskundigheid zit vooral in afstand en adoptie en alle problematiek en thema's die daarbij komen kijken. Sinds dit jaar ben ik tevens voor mezelf begonnen als levenscoach waarin ik ook al mijn ervaring met oa. burn-out, relatieproblematiek en zelfcare aan bod kunnen komen. Ik heb van mijn kwetsbaarheid inmiddels mijn kracht gemaakt en dat maakte dat ik graag bij Howie wilde werken.
Vanaf dag 1 voelde ik mij thuis bij Howie, de openheid en mate van kwetsbaarheid van mijn collega's biedt een enorme veilige bedding om jezelf te mogen en kunnen zijn. 'Practice what you preach' gaat echt op hier! Ik krijg er enorm veel energie van! 

Robert de Haan
Wie ben ik? Robert de Haan, 54 jaar en werk sinds 15 mei 2023 bij Howie the Harp in Amsterdam, Ik woon sinds mijn 15de in Amsterdam en momenteel samen met mij kat Miso, ik hou van sporten, musea, muziek, fotografie en in mijn hangmat in de tuin hangen.
Ik heb jaren lang in de zorg gezeten en daarna gewerkt, lang in de verslavingszorg middels het 12 stappen Minnesota model, daarna bij de regenboog in een inloophuis op de wallen en toen bij HVO-Querido op een 24uur WLZ locatie, het jongerenteam en nu bij Howie the Harp. Steeds door opleidingen en trainingen dichter bij mijn doel van ervaringsdeskundigheid gekomen Bij Howie the Harp aangekomen voelde voor mij als een warm bad, alsof ik er al maanden werk, goeie sfeer, open en transparant en uitgaan van gelijkwaardigheid met studenten en collega's voelt voor mij enorm goed.
Mij ervaringsdeskundige noemen en in te zetten ten bate van studenten bij Howie the Harp is voor mij een kers op de taart.