Foto Pand Zuiderkruisweg

Nieuws

Nieuwe locatie Howie Brabant

​Alle teams van Howie Brabant werken nu samen vanuit het hoofdkantoor aan de Zuiderkruisweg 1 in Tilburg. Helaas nog even ‘anders’ door corona.

Alle teams van Howie Brabant werken nu samen vanuit het hoofdkantoor aan de Zuiderkruisweg 1 in Tilburg. Helaas nog even ‘anders’ door corona. We zijn extra trots dat ondanks de huidige omstandigheden de meeste studenten van Howie The Harp Brabant 5 een goede stageplek hebben gevonden. 

“Ik ben nieuwsgierig hoe de studenten de theorie in praktijk gaan verweven en hoe ze gaan doorontwikkelen als professionele Ervaringsdeskundige medewerkers. In verbinding met elkaar het beste uit de cliënt halen. De cliënt in zijn kracht zetten, hoop bieden, een voorbeeld zijn, kansen en mogelijkheden creëren. De stageplekken zijn weer divers; bij een Wijkwinkel, een gemeente, in een herstelteam van een GGZ organisatie, bij RIBW Brabant en andere organisaties uit het sociaal domein. We  hebben alle vertrouwen in de groep!”  - Brenda Pieters, hoofddocent Howie Brabant.