Roger Rdam

Nieuws

​Roger Premuzak start als nieuwe Opleidingsmanager Howie The Harp

​Roger Premuzak: "Met heel veel plezier en inzet heb ik de afgelopen elf jaar mogen werken als Coach bij Howie The Harp Rotterdam. In die functie heb ik mij mogen ontwikkelen en ben ik elk jaar gegroeid, onder leiding van Natalie Bunschoten, Jan Alblas en Richard van Vliet.

Nu, elf jaar nadat ik voor het eerst de deur binnen liep aan de Koninginneweg te Rotterdam, mag ik bekend maken dat ik per 1 april verder zal gaan in de functie van Opleidingsmanager Howie The Harp Rotterdam. Dit na een intensieve sollicitatieprocedure. Graag bedank ik Audry van Vulpen, Pieter Verdoorn, Margreet Sijbring, Sjanet van Tol, Evelien van Etten, en Anouscha Visser voor de fijne gesprekken en het in mij gestelde vertrouwen.

Ik ben blij met deze volgende stap en zal mij in gaan zetten voor het vervolg van deze prachtige opleiding in samenwerking met het team van Howie The Harp Rotterdam, en met al onze partners, waaronder Team HTH-Brabant, Team HTH-Amsterdam, RIBW Brabant, HVO-Querido, Fonteynenburg, Anton Constandse en Zadkine. Tenslotte wil ik ook het bestuur van Pameijer bedanken, Arend Vreugdenhil, Myrthe Koster en Aimee Heijdenrijk voor het vertrouwen en voor deze mooie kans."

Namens alle studenten, medewerkers en oud-studenten wensen we je heel veel succes en plezier in je nieuwe functie Roger!