Amsterdam

Howie the Harp™ Amsterdam is opgericht in 2018 in nauwe samenwerking met HVO-Querido. Het team bestaat uit een hoofddocent, twee ervaringsdeskundige coaches en een coördinator.

Over HVO-Querido

HVO-Querido ondersteunt, begeleidt en biedt zorg aan kwetsbare burgers die het bijvoorbeeld moeilijk vinden om zelfstandig te wonen, dak- of thuisloos zijn en/of problemen hebben met hun gezin of partner. Dit met als doel dat zij weer kunnen deelnemen aan de maatschappij. HVO-Querido gaat daarbij uit van wat iemand kan in plaats van wat iemand niet kan. HVO-Querido  biedt opvang, woonbegeleiding en dagbesteding.

Bekijk hier de website van HVO-Querido

Opleidingsaanbod

Bij Howie the Harp™ Amsterdam kan je zowel de reguliere opleiding volgen als de opleiding voor medewerkers. Beide opleidingen worden eens per jaar geboden.

Agenda

De informatiebijeenkomsten voor het reguliere traject zijn bekend en staan hieronder op een rij. Heb je belangstelling, dan kun je via de knop "aanmelden" (rechts bovenaan de pagina) het contactformulier invullen. Je krijgt dan automatisch een uitnodiging via de mail. Alle informatiebijeenkomsten zijn vrijblijvend en vinden plaats op onderstaand adres.

Tijdens deze informatiebijeenkomst krijg je alle informatie die je nodig hebt om een goed beeld te krijgen van deze opleiding en dat helpt je om een weloverwogen keuze te maken. We zien je graag!

Let op! Deze bijeenkomsten zijn alleen voor het reguliere traject. De planning voor het traject van medewerkers volgt binnenkort.

Adres en bereikbaarheid

Howie the Harp™ Amsterdam is gevestigd in een voormalig kerkgebouw waar ook een woonlocatie van HVO-Querido gevestigd is.
De ingang van de opleiding is de tuinpoort aan de zijkant van het gebouw (Sam van Houtenstraat).

Howie the Harp™ Amsterdam
Aalbersestraat 244
1067-GM Amsterdam
t: 06 105 29 394

Stuur een e-mail
Bekijk de kaart